4ο τεύχος Expressis verbis Law Journal: Συνεντεύξεις

vp.marketing ELSA Thessaloniki

Το κομμάτι των συνεντεύξεων δεν θα μπορούσε να λείπει από το τέταρτο τεύχος Expressis Verbis!
Σε λίγο καιρό θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τη συνέντευξη του Στάθη Κουτσοχήνα, Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω.
Ακόμη, τρία μέλη της Συντακτικής Επιτροπής είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από τον Καθηγητή της Νομικής Σχολής ΑΠΘ και Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, Λάμπρο Μαργαρίτη.
Η συνέντευξη θα συμπεριληφθεί στο τέταρτο τεύχος του Expressis Verbis, την έκδοση του οποίου αναμένουμε σε ηλεκτρονική μορφή αυτό το μήνα!
Επιπλέον, δύο μέλη της Συντακτικής Επιτροπής είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και καθηγητή Διεθνούς Δικαίου, Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο.
Ολες τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν ενώπιον του θα τις βρείτε στο τέταρτο τεύχος Expressis Verbis Law Journal που θα είναι σύντομα κοντά μας σε ηλεκτρονική μορφή!
Στο τέταρτο τεύχος θα βρείτε μεταξύ άλλων συνεντεύξεων, αυτή του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή ΑΠΘ και πρώην Ευροβουλευτή, Κωνσταντίνου Χρυσόγονου.
Το τέταρτο τεύχος Expressis Verbis Law Journal σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι γεγονός!
#Fourth_Chapter