Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΔΕΔ

vp.marketing ELSA Thessaloniki, Ακαδημαϊκές Δραστηριότητες, Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τον 6ο Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης που θα λάβει χώρα 10-12 Απριλίου στην Αθήνα υπό τη διοργάνωση της ELSA Greece.
Ο Αντιπρόεδρος ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων της ELSA Thessaloniki, Αλέξανδρος Κουν. μαζί με τον Ειδικό Συνεργάτη Stergios Gkouras, ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για την  εξέλιξη του διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια, ενώ η Αντιπρόεδρος ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων της ELSA Greece, Stavroula Strati μέσω ενός ολιγόλεπτου video παρείχε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό.
Ακολούθησε παρουσίαση των φετινών υποθέσεων για την ποινική και διοικητική δικαιοδοσία από τους Ειδικούς Συνεργάτες Μαρινιώ Βεργίνη και Gregory Rouvas αντίστοιχα, ενώ παλιοί συμμετέχοντες στο διαγωνισμό περιέγραψαν την εμπειρία τους.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας και να σας υπενθυμίσουμε πως οι αιτήσεις για τον 6ο Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και ώρα 23.59!
#6thNMCC
#moot_or_mute