Ευκαιρίες Πρακτικής Άσκησης

  • SAPLEGAL – Α.Σ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Saplegal – Α.Σ Παπαδημητρίου και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων νομικών υπηρεσιών κυρίως στο πεδίο του αστικού & του εμπορικού δικαίου,καθώς και του δικαίου των επιχειρήσεων. Συνδυάζοντας νομική κατάρτιση και γνώση του σύγχρονου επιχειρηματικού γίγνεσθαι, παρέχει δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για τους πελάτες της.

Βασικές αρμοδιότητες ασκούμενου: Η Δικηγορική Εταιρεία Saplegal- Α.Σ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ζητά ασκούμενο/η δικηγόρο για ουσιαστική άσκηση στο Αστικό και Εμπορικό Δίκαιο. Απαραίτητα προσόντα: Αποφοίτηση από Νομική Σχολή Ελληνικού Πανεπιστημίου με βαθμό τουλάχιστον 7,5 και άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας και Η/Υ

Τοποθεσία: Αθήνα.

– Στοιχεία επικοινωνίας: www.saplegal.gr

 

  • ΖΕΠΟΣ & ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Ζέπος & Γιαννόπουλος, μια από τις μακροβιότερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα, έχει τις ρίζες της στο 1893. Από την ίδρυσή της παραμένει σταθερά μια από τις μεγαλύτερες και πλέον διακεκριμένες εταιρείες παροχής νομικών και φορολογικών υπηρεσιών στη χώρα.
Με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τους 200 επαγγελματίες, εστιάζει στην παροχή ολοκληρωμένων νομικών και φορολογικών υπηρεσιών προς εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και φυσικά πρόσωπα της αλλοδαπής με επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ελλάδα.

Βασικές αρμοδιότητες ασκούμενου: QUALIFICATIONS
· Degree in Law from a Greek University
· Postgraduate studies will be considered an asset
· Excellent command of the English Language · MS Office literate

SKILLS REQUIRED
· Communication skills & team spirit
· Focus on delivering work of excellent quality and building client relationships
· Ability to express ideas verbally and in writing, in a clear, concise and professional manner (both in English and Greek)
· Excellent interpersonal, organizational and problem-solving ability
· Personality with high morale and integrity

Τοποθεσία: Αθήνα.

– Στοιχεία επικοινωνίας: www.zeya.com

  • ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ – VALAW

Η Δικηγορική Εταιρεία “ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ – VALAW”  με δίκτυο συνεργασίας σε όλην την Ελλάδα, παρέχει νομικές υπηρεσίες σε πελάτες ή και ακόμα και σε δικηγόρους που αναζητούν εξειδικευμένες νομικές γνώσεις. Αντικείμενο εξειδίκευσης είναι όλο το εμπορικό δίκαιο (το δίκαιο εταιρειών, εμπορικών συμβάσεων κλπ ) και όλο το διοικητικό δίκαιο, πολεοδομικό, φορολογικό δίκαιο κλπ. Πελάτες τους αποτελούν και δικηγόροι που τους αναθέτουν εξειδικευμένες υποθέσεις πελατών τους. Πρωταρχικός σκοπός θεωρείτα η εξακρίβωση του νομικού προβλήματος με τελικό αποτέλεσμα την παροχή νομικής βοήθειας στον πελάτη και απώτερο στόχο την διαμόρφωση σταθερών επαγγελματικών σχέσεων με αυτόν. Βασικό κριτήριο η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων του πελάτη Βασικές αρμοδιότητες ασκούμενου: Από τον ασκούμενο απαιτείται να διενεργεί εξωτερικές δικηγορικές εργασίες σε δικαστήρια και υπηρεσίες και στο γραφείο εργασίες προετοιμασίας των δικών όπως επίσης και να συνδράμει στην σύνταξη των δικογράφων

Μείνετε συντονισμένοι/-ες για τις υπόλοιπες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, οι οποίες θα ανακοινωθούν σταδιακά το επόμενο διάστημα!