3ο ELSA Athens’ Summer School on International Investment Law

admin ELSA Athens, Σεμινάρια & Συνέδρια

Το 3ο ELSA Athens’ Summer School on International Investment Law είναι γεγονός!

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες δράσεις που διοργανώνεται σε τοπικό επίπεδο, σε συνεργασία με το Athens PIL και τον κ. Γουργουρίνη, Λέκτορα στον Τομέα Διεθνών Σπουδών στην Νομική Σχολή Αθηνών, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα από τις 18 έως τις 25 Αυγούστου 2018!

Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Summer Law School της ELSA Athens η οποία θα είναι υπεύθυνη για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωσή του με άρτιο ακαδημαϊκό, αλλά και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με φιλοξενούμενους από την Ελλάδα και όλα τα κράτη-μέλη της ELSA!

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην διοργάνωση ενός από τα μεγαλύτερα event της ακαδημαϊκής χρονιάς, με φοιτητές, καθηγητές και ομιλητές από όλο τον κόσμο, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/…/1tLgSGftM8NGAi48-iaZuOVLAMv2…/edit.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017, και ώρα 23:59.

Θα ακολουθήσει ενημερωτική συνάντηση για την στελέχωση της επιτροπής, για την οποία θα ενημερωθείτε σύντομα.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αντιπρόεδρο Σεμιναρίων και Συνεδρίων της ELSA Athens, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: vpsc.athens@elsa-greece.org

ELSA Athens

Κατερίνα, Έφη, Δημήτρης, Μάρα, Αθηνά, Μαρκέλλα και Ζωή

Διοικητικό Συμβούλιο ELSA Athens 2017/2018