Κάλεσμα για STEP Hosting Group

vp.marketing ELSA Thessaloniki, Students Trainee Exchange Program

Η ELSA Thessaloniki απευθύνει κάλεσμα για τη συγκρότηση Ομάδας Υποδοχής (Hosting Group) για το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Ασκούμενων Φοιτητών (Student Trainee Exchange Programme – STEP). Για μια ακόμη χρονιά, το Σωματείο μας συμμετέχει ενεργά στο Πρόγραμμα STEP της ELSA International και είναι έτοιμο να υποδεχθεί πληθώρα ξένων φοιτητών που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Η Ομάδα Υποδοχής θα αναλάβει, υπό την καθοδήγηση της Αντιπροέδρου STEP και τη συμβολή του υπεύθυνου για την Υποδοχή Ειδικού Συνεργάτη, την ομαλή ένταξη και προσαρμογή των ασκουμένων στη ζωή της πόλης μας. Συγκεκριμένα, τα καθήκοντά του Hosting Group περιλαμβάνουν τη βοήθεια πριν την άφιξη των ασκουμένων στη Θεσσαλονίκη, όσον αφορά την εύρεση στέγασης, την παροχή πληροφοριών σχετικά με την πρακτική άσκηση, την ενημέρωση για τα αξιοθέατα της πόλης κλπ, τη συνδρομή σε ό,τι χρειαστούν κατά τη διάρκεια της άσκησής τους, από την παραλαβή τους από το αεροδρόμιο, μέχρι προτάσεις για μουσεία και καφέ, αλλά και την οργάνωση κοινών τακτικών εξόδων για την καλύτερη ενσωμάτωσή τους.

Οι αιτήσεις για τα μέλη του STEP Hosting Group θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 27 Οκτωβρίου και ώρα 23:59, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική αίτηση: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScRhslJzpfWFkVkN…/viewform…

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: step.thessaloniki@gr.elsa.org