Κάλεσμα για τη θέση του Αρχισυντάκτη του De Jure Journal ELSA Athens

vp.marketing ELSA Athens, Uncategorized

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση του Αρχισυντάκτη του Νομικού Περιοδικού της ELSA Athens, De Jure Journal, να αποστείλλουν το βιογραφικό σας σημείωμα και ένα σύντομο γράμμα κινήτρου (motivation letter) στην ηλεκτρονική διεύθυνση president.athens@gr.elsa.org έως και τη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018.
Ο Αρχισυντάκτης είναι υπεύθυνος για τη συλλογή της ύλης του περιοδικού, την επεξεργασία της και την τελική διαμόρφωση κάθε τεύχους. Το De Jure εκδίδεται τρεις φορές το χρόνο και φιλοξενεί δημοσιεύσεις και μελέτες καθηγητών και φοιτητών της Νομικής Σχολής Αθηνών καθώς και Πανεπιστημίων του εξωτερικού σε θέματα ιδιωτικού, δημοσίου, ποινικού, διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου. Επιπροσθέτως, στο περιοδικό φιλοξενούνται συνεντεύξεις διακεκριμένων προσώπων από το χώρο των νομικών επιστημών.
Το De Jure απαριθμεί ήδη δεκαεννέα επιτυχημένα τεύχη καθώς οι πρώτες του ηλεκτρονικές σελίδες είδαν το φως του διαδικτύου το Δεκέμβρη του 2008, οπότε ξεκίνησε το τολμηρό αλλά κατά τα άλλα δημιουργικό εγχείρημα της σύνθεσης και έκδοσης ενός περιοδικού.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το De Jure, μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη σελίδα του περιοδικού στο Facebook:
https://www.facebook.com/DeJureJournalElsaAthens/