Το Διοικητικό Συμβούλιο της ELSA Greece είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνει τη διοργάνωση του πρώτου, διήμερου, εθνικής εμβέλειας Συνεδρίου για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 με θεματική: “Νομικές πτυχές του Δικαίου Εταιρικών Μετασχηματισμών” στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2021 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση του κοινού ως προς το νέο νομικό πλαίσιο των εταιρικών μετασχηματισμών με αφορμή τον Ν. 4601/2019. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Συνεδρίου.

Το συνέδριο, θα έχει υβριδική μορφή, έχει ήδη τεθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν άτομα από όλη την Ελλάδα διαδικτυακά, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα φυσικής παρουσίας για περιορισμένο αριθμό ατόμων, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, διακεκριμένοι/-ες ομιλητές/-τριες, ακαδημαϊκοί, δικηγόροι, αλλά και μέλη της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Ν. 4601/2019, θα ενημερώσουν το νομικό κοινό για ζητήματα εταιρικών μετασχηματισμών σχετικά με το Εταιρικό Δίκαιο, το Δίκαιο Αφερεγγυότητας, το Φορολογικό Δίκαιο, αλλά και το Δίκαιο του Ανταγωνισμού παρέχοντας μία συνολική εικόνα για τη νέα νομοθεσία. 

Υπογραμμίζεται ότι για υγειονομικούς λόγους, η δυνατότητα φυσικής παρουσίας θα είναι περιορισμένη και για την εξασφάλισή της θα τηρηθεί αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Η διαδικασία των εγγραφών γίνεται μέσω φορμών Google, ενώ η καταβολή του κόστους συμμετοχής πραγματοποιείται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην περιγραφή κάθε φόρμας, οι οποίες έχουν ως εξής:

Οι εγγραφές ανοίγουν σύντομα και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59 Θα σταλούν ηλεκτρονικές βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους και όλες τους/-ις συμμετέχοντες/-ουσες.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αντιπρόεδρο Σεμιναρίων και Συνεδρίων της ELSA Greece, Ξανθή Αγοράκη, στο seminarsconferences@gr.elsa.org ή την ομάδα Σεμιναρίων και Συνεδρίων της ELSA Greece στο snc.director@gr.elsa.org.

Με εκτίμηση, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ELSA Greece,

Γιώργος, Μαριανίνα, Νίκος, Κατιάννα, Μυρσίνη, Ελπινίκη, Ξανθή, Πελαγία.