“Το ελληνικό δίκαιο από την επανάσταση του 1821 στην ψηφιακή επανάσταση”- αιγίδα Επιτροπής Ελλάδα 2021

vp.marketing ELSA Greece, Uncategorized, Νέα, Σεμινάρια & Συνέδρια

Στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, η ELSA Greece διοργάνωσε τη διεξαγωγή διαδικτυακής εκδήλωσης με θέμα “Το ελληνικό δίκαιο από την επανάσταση του 1821 στην ψηφιακή επανάσταση”.

Το επετειακό webinar διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 29 Μαρτίου και ώρα 19:30.
Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο εδώ: https://youtu.be/yRQXy8GJ6Cg

H εκδήλωση τελεί επίσημα υπό την Αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Greece 2021 και είχε ως στόχο να γεφυρώσει τα δύο άκρα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας -το τότε και το σήμερα- και ταυτόχρονα να αναδείξει την επιρροή του στοιχείου της επαναστατικότητας των αλλαγών στο δίκαιο και τη δικαιοσύνη.

Της συζήτησης προηγήθηκαν οι θεματικές εισηγήσεις των ομιλητών:

Αριστείδης Χατζής – Καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου & Θεωρίας Θεσμών στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της Εθνικής Επιτροπής “Ελλάδα 2021” και Διευθυντής Ερευνών στο Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦίΜ).

Παναγιώτης Περάκης – Αντιπρόεδρος του CCBE (Συμβούλιο Δικηγορικών Συλλόγων Ευρώπης), Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, DΕΑ Δικαίου Πληροφορικής και Νομικής Πληροφορικής.

Η διαδικτυακή συζήτηση ήταν ανοιχτή στο κοινό μέσω της πλατφόρμας Zoom Webinars, με παράλληλη ζωντανή αναμετάδοση μέσω Facebook στη σελίδα της εκδήλωσης.

Μάθετε περισσότερα για την Επιτροπή και το πρόγραμμα των εορτασμών στην ιστοσελίδα: www.greece2021.gr/

Για ό,τι χρειαστεί μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail: webinars@gr.elsa.org

#greece2021🇬🇷 #greece2021 #webinar