Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος

Διομήδης Αφεντούλης

Ονομάζομαι Διομήδης Αφεντούλης και είμαι 21 ετών. Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζομαι να διανύσω το 4ο έτος των σπουδών μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η ενασχόλησή μου με την ELSA ξεκινά στο 2ο έτος των σπουδών μου, από τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη Εξωτερικών Σχέσεων της ELSA Thessaloniki.
Το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 βρέθηκα στη θέση του Προέδρου της ELSA Thessaloniki, μια θέση από την οποία αποκόμισα εξαιρετικά θετικές και πλούσιες εμπειρίες. Παράλληλα διατέλεσα επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Θερινού Νομικού Σχολείου της ELSA Thessaloniki , αλλά και της 8ης Εσωτερικής Συνάντησης Υποστηρικτικών Δομών της ELSA International. Η συμμετοχή μου σε όλες τις διεθνείς συνδιασκέψεις των τελευταίων δύο χρόνων με εφοδίασε με όλη την αναγκαία γνώση για την εξελικτική πορεία και του ελληνικού δικτύου .

Η φετινή ακαδημαϊκή χρονιά με βρίσκει στη θέση του Προέδρου της ELSA Greece. Αντικειμενικοί μας στόχοι ως ομάδα για την φετινή χρονιά είναι η διεύρυνση των συνεργασιών της Εθνικής Ομοσπονδίας και η πλαισίωση της ELSA Greece με δυνατά εχέγγυα για το μέλλον μέσα από την καθιέρωση μια τριετούς στρατηγικής πορείας .


Γενικός Γραμματέας

Θανάσης Τραγιάννης

Ονομάζομαι Τραγιάννης Θανάσης και κατάγομαι από τη Θέρμη, Θεσσαλονίκης. Στο τέταρτο έτος των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, θα έχω τη χαρά να θητεύσω ως Γενικός Γραμματέας της ELSA Greece. Κατά το προηγούμενο έτος (2017/2018) διετέλεσα Γενικός Γραμματέας της ELSA Thessaloniki, μαθαίνοντας από μέσα τις αληθινές ανάγκες του δικτύου της ELSA. Βέβαια, η αρχή έγινε με ιδιαίτερο τρόπο, όταν το 2016/2017 αποτέλεσα τον Αρχισυντάκτη του φοιτητικού νομικού περιοδικού της ELSA Thessaloniki – “Expressis Verbis Law Journal”, το οποίο επαναπροσδιορίζοντας το ακαδημαϊκό του στίγμα εκδόθηκε εντύπως και ηλεκτρονικά.

Εκτός της αυτονόητης παρακολούθησης και συμβολής στη διοργάνωση του συνόλου των δράσεων της ELSA, έχω υπάρξει μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων (EYP) και έχω συμμετάσχει σε διάφορες Συνόδους του ανα την Ευρώπη. Είμαι μέλος του Ρητορικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, ενώ έχω συμμετάσχει σε διαγωνισμούς – προσομοιώσεις διεθνών οργάνων σε σχολικό και πανεπιστημιακό επίπεδο. 

Φέτος, κυρίαρχη – ανάμεσα σε άλλες – επιδίωξη μου συνιστά η πλήρης εσωτερική ευρυθμία στη λειτουργία της Εθνικής Ομοσπονδίας και ταυτόχρονα ο εξωτερικός συγχρονισμός με τα διεθνή δρώμενα της ELSA.


Ταμίας

Μαριάνθη Κουτρή

Αντιπρόεδρος Marketing

Νικολίνα Πριοβόλου

Ονομάζομαι Νικολίνα Πριοβόλου, είμαι 22 ετών και κατάγομαι από το Αγρίνιο. Μόλις ολοκλήρωσα το 4ο έτος των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια αυτού του ακαδημαϊκού έτους θα βρίσκομαι στη θέση της Αντιπροέδρου Μάρκετινγκ του εθνικού σωματείου της ELSA Greece.
Τι είναι η ELSA για μένα;
Η ανάμειξη μου ξεκίνησε από το πρώτο έτος με μια απλή εγγραφή ως μέλος στην ELSA Thessaloniki, καθώς θαύμαζα ιδιαίτερα το έργο και τα επιτεύγματα των έως τότε Διοικητικών Συμβουλίων. Στο δεύτερο έτος άρχισα να ασχολούμαι πιο ενεργά συμμετέχοντας σε οργανωτικές επιτροπές και αποκτώντας έτσι σταδιακά το λεγόμενο ELSA spirit! Τρίτο έτος; Αποτελεί σταθμό στην ανάμειξη και συμμετοχή μου! Έχοντας ασχοληθεί σε δύο διοργανώσεις με τα logistics πείστηκα αρκετά εύκολα να θέσω υποψηφιότητα για Ειδικός Συνεργάτης Μάρκετινγκ και  διετέλεσα καθήκοντα σε αυτή τη θέση στην ELSA Thessaloniki κατα το ακαδημαϊκό ετος 2016-2017.
Ένα χρόνο μετά εξελέγην στη θέση της Αντιπροέδρου Μάρκετινγκ στο ίδιο σωματείο, μια απίστευτη εμπειρία για μένα! Μέσα από αυτή μου τη θητεία ήρθα σε επαφή και συνεργάστηκα με πολύ αξιόλογα άτομα, αγάπησα πολύ τον οργανισμό και ιδίως τον συγκεκριμένο τομέα και συνειδητοποίησα τη σημασία του ως πυλώνα για μια επιτυχημένη παρουσία. Το μάρκετινγκ αποτελεί έναν τομέα που χαρακτηρίζεται απο δημιουργικότητα, ενώ παράλληλα παρέχει πολλές δυνατότητες και ελευθερία κινήσεων! Δίπλα σε ένα εξαιρετικό, συνεργάσιμο και αποτελεσματικό ΔΣ γνώρισα την ELSA εις βάθος, δέθηκα ιδιαίτερα αφού πλέον αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μου και ένιωσα έτοιμη να συνεχίσω την πορεία μου ανεβαίνοντας ένα σκαλάκι παραπάνω!

Έτσι, φέτος δεσμεύομαι από τη θέση μου, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο, να συνεχίσω το έργο των προηγούμενων marketeers διατηρώντας και εξελίσσοντας όσο μου είναι δυνατό το ήδη υψηλό επίπεδο και δίπλα στους συνεργάτες μου να πάμε μαζί δυναμικά την ELSA Greece ένα βήμα παραπέρα!!


Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων

Στέλιος Βούκουνας

Ονομάζομαι Στέλιος Βούκουνας και είμαι 21 χρονών. Το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 θα έχω τιμή να θητεύσω στην θέση του Αντιπροέδρου Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων της ΕLSA Greece. Μεγάλωσα στην Χίο και το τρέχον έτος θα διανύσω το τέταρτο έτος των σπουδών μου στην Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Η επαφή μου με την ELSA ξεκίνησε νωρίς, ήδη από τις πρώτες μέρες των σπουδών μου. Πίστεψα στο όραμα του οργανισμού και για αυτό συμμετείχα σε διάφορες δράσεις του. Το 2016-2017 διετέλεσα μέλος της Υπαγωγής,του Νομικού Περιοδικού της ELSA Komotini, ενώ την επόμενη χρονιά ήμουν Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων της ELSA Komotini.

Φέτος ο τομέας Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων στοχεύει όπως και τα προηγούμενα χρόνια να αναδείξει τις ικανότητες νέων νομικών μέσω των δράσεων του. Ακόμα, αποτελεί πρόκληση η άριστη οργάνωση και επέκταση του 5ου Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης (ΕΔΕΔ).Με οδηγό τα προηγούμενα επιτυχή έτη  ο τομέας θα συνεχίσει και φέτος να διοργανώνει δράσεις που εστιάζουν στην εξοικείωση των νέων νομικών με την πράξη. Με πίστη στις αξίες της ELSA θα προσπαθήσω να συμβάλω στην εκπλήρωση του οράματός της.


Αντιπρόεδρος Σεμιναρίων και Συνεδρίων

Σοφία Συρογιάννη

Ονομάζομαι Σοφία Συρογιάννη, κατάγομαι απο τον Πύργο της Ηλείας και είμαι προπτυχιακή φοιτήτρια στη Νομικη Σχολή του ΕΚΠΑ.
Η ELSA συνόδευσε την ακαδημαϊκή μου πορεία απο τα πρώτα κιόλας έτη. Η πρακτική ενασχόληση μου με τον κλάδο του  S&C επετεύχθη μέσω της συμμετοχής μου σε δράσεις του σωματείου. Το προηγούμενο έτος διετέλεσα Ειδικός Συνεργάτης Σεμιναρίων και Συνεδρίων της  ELSA Greece όποτε και αντιλήφθηκα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του τομέα, μα συνάμα και το κάλλος αυτού.

Φετος, ως αντιπρόεδρος Σεμιναρίων κ   Συνεδρίων καλούμαι να ανταποκριθώ με σύνεση κ συνέπεια στα νέα μου καθήκοντα διατηρώντας κ ενισχύοντας τις δράσεις των προκατόχων μου. Οραματίζομαι μια χρονιά δημιουργική υπό το πνεύμα μιας αγαστης συνεργασίας. Στόχος μας, να συμβάλλουμε και εμείς στην δημιουργία αυτού του “δικαίου κόσμου στον οποίο θα υπάρχει σεβασμός για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την πολυπολιτισμικότητα “.


Αντιπρόεδρος STEP

Παύλος Σαλονικίδης

Ονομάζομαι Παύλος Σαλονικίδης και είμαι 22 ετών. Κατάγομαι από τα Γιαννιτσά Πέλλας και ετοιμάζομαι να μπω στο πέμπτο έτος των ακαδημαϊκών προπτυχιακών μου σπουδών στη Νομική Σχολή τους Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αποτελώ μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Νομικών Θεσσαλονίκης (ELSA Thessaloniki) από το 2014. Την προηγούμενη χρονιά υπηρέτησα το σωματείο από την θέση του ειδικού συνεργάτη εξωτερικών σχέσεων του τοπικού σωματείου. Παράλληλα έχω συμμετάσχει πάμπολλες δράσεις της ELSA Thessaloniki, όπως οργανωτικές επιτροπές σε Θερινά Νομικά Σχολεία,
ακαδημαϊκές επισκέψεις στο εξωτερικό, ενώ έχω εκπροσωπήσει το διεθνές δίκτυο της ELSA και σε συνεδρίαση του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και τα Πολιτικά Δικαιώματα στην Γενεύη της Ελβετίας. Τέλος, έχω υπάρξει αρθρογράφος στο νομικό περιοδικό “Expressis Verbis”

Την φετινή χρονιά είχα την τιμή να επιλεγώ ως ο Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος της ELSA Greece, υπεύθυνος του Προγράμματος Ανταλλαγής Ασκουμένων STEP. Ένας από τους στόχους μου αποτελεί το πρόγραμμα STEP να γίνει γνωστό στον ελληνικό νομικό κόσμο και από την πλευρά μου να βοηθήσω την ανοδική πορεία του σωματείου να συνεχιστεί με αυτούς τους ταχείς ρυθμούς.


Ειδικοί Συνεργάτες

Ειδικός Συνεργάτης Εξωτερικών Σχέσεων: Εμμανουήλ Αντωνακάκης

Ειδικοί Συνεργάτες Εσωτερικής Διαχείρισης, Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας και Επιμορφωτικών Συνεδριών (Trainings): Δέσποινα Κοτταρίδου, Γεράσιμος Σιώκος

Ειδικές Συνεργάτιδες Αναζήτησης Χορηγιών και Οικονομικής Διαχείρισης: Αναστασία Βιδάκη, Αναστασία Ηλιοπούλου

Ειδικός Συνεργάτης Marketing (Γενικών Καθηκόντων): Νίκος Φοίφης

Ειδικός Συνεργάτης ΤΠΕ του Τομέα Marketing (IT for Marketing): Καλυψώ Κουρτίδη

Ειδικοί Συνεργάτες Γραφιστικού Σχεδιασμού (Graphic Design): Κωνσταντίνος Φίστας, Ανδρέας Τσούφης

Ειδικός Συνεργάτης Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων: Στράτος Μαρινάτος

Ειδικοί Συνεργάτες Σεμιναρίων και Συνεδρίων: Θεοδώρα Ντεντοπούλου, Μάκης Μπαρμπούνης, Άλκηστις Βαλιαννάτου, Ξένια Κρετσόβαλη

Ειδικοί Συνεργάτες Προγράμματος STEP: Όλγα Κακαλή, Πέτρος Καρακάνας