Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος

Διομήδης Αφεντούλης

Το όνομα μου είναι Διομήδης Αφεντούλης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου και φοιτώ. Η φετινή ακαδημαϊκή χρονιά με βρίσκει να διανύω το τρίτο έτος των σπουδών μου. Η γνωριμία μου με την ELSA πραγματοποιήθηκε ήδη από το πρώτο έτος των σπουδών μου, όταν συμμετείχα σε πολλά διαδραστικά προγράμματα και νομικές δράσεις. Το δεύτερο έτος με βρήκε στη θέση του Ειδικού Συνεργάτη Εξωτερικών Σχέσεων, οπότε και μου γεννήθηκε το έντονο ενδιαφέρον για τους τομείς της διοίκησης και εκπροσώπησης του σωματείου.

Την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά πρόκειται να υπηρετήσω τους στόχους του σωματείου από τη θέση του προέδρου. Βασικό μου μέλημα η άρτια επικοινωνία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, η επιτυχής διατήρηση των εξωτερικών σχέσεων της ELSA Thessaloniki και φυσικά η υγιής διεύρυνση των συνεργασιών αυτής σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Γενικός Γραμματέας

Θανάσης Τραγιάννης

Ονομάζομαι Τραγιάννης Θανάσης και κατάγομαι από τη Θέρμη, Θεσσαλονίκης. Κατά το έτος 2017 – 2018, ευρισκόμενος στο τρίτο έτος των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, θα έχω την τιμή να θητεύσω ως Γενικός Γραμματέας της ELSA Thessaloniki .Κατά το έτος 2016 – 2017 διετέλεσα Αρχισυντάκτης του φοιτητικού νομικού περιοδικού της ELSA Thessaloniki, “Expressis Verbis Law Journal”, το οποίο, επαναπροσδιορίζοντας το ακαδημαϊκό του στίγμα, εκδόθηκε εντύπως και ηλεκτρονικά. Παράλληλα, επί δύο συναπτά έτη, έχω υπάρξει μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Θερινού Σχολείου για το Ιατρικό Δίκαιο και την Βιοηθική της ELSA Thessaloniki, έχω παρακολουθήσει όλο το φάσμα των εκδηλώσεων της Ένωσης και έχω μετάσχει σε Εθνικές Γενικές Συνελεύσεις της ELSA Greece.

Εκτός της ELSA, έχω συμμετάσχει σε προσομοιώσεις Διεθνών Οργανισμών (MUN) σε σχολικό και πανεπιστημιακό επίπεδο, έχω υπάρξει μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων (EYP) με συμμετοχή μου σε Συνδιασκέψεις αυτού ανά την Ευρώπη, και είμαι ενεργό μέλος του Ρητορικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Κυρίαρχη – ανάμεσα σε άλλες – επιδίωξη μου, ως Γενικού Γραμματέα, συνιστά η πλήρης εσωτερική ευρυθμία σε όλο το πλαίσιο αναφοράς των λειτουργιών του Σωματείου.

Ταμίας

Παναγιώτης Πρινιωτάκης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Πρινιωτάκης και κατάγομαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Eίμαι 21 ετών και το τρέχον ακαδημαϊκό έτος βρίσκομαι στο 4ο έτος των σπουδών μου στην Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Η ενασχόληση μου με την ELSA ξεκινάει ήδη από τον πρώτο μήνα του πρώτου έτους, όταν και έγινα μέλος του σωματείου. Από τότε μέχρι σήμερα παρακολουθώ στενά τις ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες και πολύ χρήσιμες δράσεις και εκδηλώσεις του τοπικού αλλά και εθνικού σωματείου. Έχοντας ήδη την θετική εμπειρία, από το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, στην θέση του Ελεγκτή Οικονομικών της ELSA Greece, φέτος από την θέση του Ταμία στο σωματείο της Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνω την μεγάλη ευθύνη για την διασφάλιση των οικονομικών του, όντας επιφορτισμένος παράλληλα και με την αναζήτηση των κατάλληλων χορηγιών για την περαιτέρω προώθηση των δράσεων της ELSA Thessaloniki.

Αντιπρόεδρος Marketing

Νικολίνα Πριοβόλου

Ονομάζομαι Νικολίνα Πριοβόλου, είμαι 21 ετών και κατάγομαι από το Αγρίνιο. Βρίσκομαι στο 4ο έτος των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και καρτά τη διάρκεια αυτού του ακαδημαϊκού έτους θα βρίσκομαι στη θέση της Αντιπροέδρου Μάρκετινγκ του τοπικού σωματείου.

Τι είναι η ELSA για μένα;

Η ανάμειξη μου ξεκίνησε από το πρώτο έτος με μια απλή εγγραφή ως μέλος, καθώς θαύμαζα ιδιαίτερα το έργο και τα επιτεύγματα των έως τότε Διοικητικών Συμβουλίων. Στο δεύτερο έτος άρχισα να ασχολούμαι πιο ενεργά συμμετέχοντας σε οργανωτικές επιτροπές και αποκτώντας έτσι σταδιακά το λεγόμενο Elsa spirit! Τρίτο έτος; Αποτελεί σταθμό στην ανάμειξη και συμμετοχή μου! Έχοντας ασχοληθεί σε δύο διοργανώσεις με τα logistics πείστηκα αρκετά εύκολα να θέσω υποψηφιότητα για Ειδικός Συνεργάτης Μάρκετινγκ και το περασμένο έτος διετέλεσα καθήκοντα σε αυτή τη θέση. Μέσα από αυτή μου τη θητεία ήρθα σε επαφή και συνεργάστηκα με πολύ αξιόλογα άτομα, αγάπησα πολύ τον οργανισμό και ιδίως τον συγκεκριμένο τομέα και συνειδητοποίησα τη σημασία του ως πυλώνα για μια επιτυχημένη παρουσία. Το μάρκετινγκ αποτελεί έναν τομέα που χαρακτηρίζεται απο δημιουργικότητα, ενώ παράλληλα παρέχει πολλές δυνατότητες και ελευθερία κινήσεων! Δίπλα σε ένα εξαιρετικό, συνεργάσιμο και αποτελεσματικό ΔΣ γνώρισα την ELSA εις βάθος, δέθηκα ιδιαίτερα αφού πλέον αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μου και ένιωσα έτοιμη να συνεχίσω την πορεία μου ανεβαίνοντας ένα σκαλάκι παραπάνω! Έτσι, φέτος δεσμεύομαι από τη θέση μου, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο, να συνεχίσω το έργο των προηγούμενων marketeers διατηρώντας και εξελίσσοντας όσο μου είναι δυνατό το ήδη υψηλό επίπεδο και δίπλα στους συνεργάτες μου να πάμε μαζί δυναμικά την ELSA Thessaloniki ένα βήμα παραπέρα!!

Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων

Ελισάβετ Παπαθανασίου

Ονομάζομαι Ελισάβετ Παπαθανασίου και είμαι 20 χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2017 – 2018, παράλληλα με τη θητεία μου ως Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων της ELSA Thessaloniki, θα διανύσω το τρίτο έτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η πρώτη μου επαφή με την ELSA έγινε στο πρώτο έτος, ωστόσο τη γνώρισα καλύτερα κατά το δεύτερο έτος με τη συμμετοχή μου στο Legal Debate, στην Ημερίδα, καθώς και με τη συγγραφή άρθρου για το “Expressis Verbis». Εξαρχής μου έκανε εντύπωση αυτή η ομάδα νέων ανθρώπων, η οποία μοιραζόταν κοινά όνειρα και συλλογικά στόχευε στην ευρύτερη και πιο ουσιαστική κατάρτιση των νέων νομικών. Αποτελεί, επομένως, τιμή για μένα η εκλογή μου και είμαι αισιόδοξη ότι η συνεργασία μεταξύ των τομέων θα είναι διευρυμένη, ενώ η ανοδική πορεία του οργανισμού και η υψηλή παραγωγικότητα του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους θα διατηρηθεί.

Αντιπρόεδρος Σεμιναρίων και Συνεδρίων

Στέλλα Βαϊτσίδου

Ονομάζομαι Στέλλα Βαϊτσίδου και κατάγομαι από το Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς. Είμαι 20 χρονών και ετοιμάζομαι να διανύσω το 3ο έτος των σπουδών μου στο τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη επαφή μου με την ELSA Thessaloniki ξεκίνησε ήδη από το πρώτο έτος τωνσπουδών μου, παρακολουθώντας τις περισσότερες ημερίδες που διοργάνωσε το σωματείο. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την έντονη δραστηριοποίηση συμφοιτητών μου με δράσεις που προάγουν το ακαδημαϊκό υπόβαθρο των μελλοντικών νομικών και αποφάσισα πως ήθελα και εγώ να συμμετέχω ενεργά και να γίνω μέρος αυτού που τόσο με ενθουσίασε. Έτσι λοιπόν, το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 διατελώντας ως ειδικός συνεργάτης στον τομέα των Σεμιναρίων και Συνεδρίων, συμμετέχοντας στην 40η Εθνική Καταστατική Συνέλευση της ELSA Greece στη Κομοτηνή, καθώς και στην Οργανωτική Επιτροπή του Θερινού νομικού σχολείου περί Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής κατανόησα ολιστικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η οργάνωση, μυήθηκα στις δυνατότητες του S&C ,παράλληλα όμως γνώρισα ενεργητικούς ανθρώπους, φίλους που θαυμάζω και σέβομαι. Όλα αυτά με ώθησαν να θέσω υποψηφιότητα για Αντιπρόεδρος Σεμιναρίων και Συνεδρίων για το έτος 2017-2018.

Έχοντας την τιμή να εκλεχθώ στη θέση αυτή, στόχοι μου για τη φετινή χρονιά είναι η διοργάνωση καινοτόμων δράσεων που θα διευρύνουν τα επιστημονικά ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων, η εντατικοποίηση συνεργασίας με τους υπόλοιπους τομείς και η από κοινού συμβολή με το φετινό ΔΣ στην ανοδική πορεία που έχει σημειώσει η ELSA Thessaloniki τα τελευταία χρόνια.

Αντιπρόεδρος STEP

Κωνσταντίνος Φίστας

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Φίστας, είμαι 20 ετών και διανύω το τρίτο έτος των προπτυχιακών σπουδών μου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Κατάγομαι από το Νυμφαίο Φλώρινας και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Η ενασχόλησή μου με την ELSA γενικότερα και την ELSA Thessaloniki ειδικότερα ξεκίνησε από το πρώτο έτος των σπουδών μου, με τη συμμετοχή μου σε ημερίδες. Η ενεργή μου δραστηριότητα συνέχισε στο δεύτερο έτος, με τη συμμετοχή μου στην Οργανωτική Επιτροπή τόσο του Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης της ELSA Greece, όσο και του Θερινού Νομικού Σχολείου της ELSA Thessaloniki. Το φετινό ακαδημαϊκό έτος (2017-2018) θα αναλάβω τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου του Προγράμματος STEP στο Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού σωματείου της Θεσσαλονίκης.

Ως στόχο έχω την προώθηση, καθώς και την ανάπτυξη του Προγράμματος Ανταλλαγής Ασκουμένων Φοιτητών, με την εύρεση περισσότερων συνεργασιών με δικηγορικά γραφεία και εταιρείες, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΜΚΟ και άλλους εργοδότες, με τους οποίους εν δυνάμει και νέοι εν ενεργεία δικηγόροι θα μπορέσουν να συνεργαστούν και να πραγματοποιήσουν την πρακτική άσκησή τους. Υιοθετώντας το motto της προκατόχου μου, σκοπεύω να φέρω το Πρόγραμμα ένα «STEP further».

Ειδικοί Συνεργάτες

Ειδικός Συνεργάτης Εξωτερικών Σχέσεων (Director for External Relations): Παύλος Σαλονικίδης

Ειδικoί Συνεργάτες Εσωτερικής Διαχείρησης και Διαδικτυακής Επικοινωνίας (Director for Internal Management, IT and Trainings): Δημήτρης Νικολαΐδης και Κώστας Τσαχαλίδης

Ειδικοί Συνεργάτες Οικονομικής Διαχείρισης (Director for Financial Management): Αναστασία – Νεφέλη Βιδάκη και Βασίλης Βούρας

Ειδική Συνεργάτης Μάρκετινγκ (Director for Marketing): Βέρα Ελευθεριάδου

Ειδικοί Συνεργάτες Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων (Director for Academic Activities): Μαρία Κεσίδου, Πολυξένη Μποτού και Επιστήμη Ποζίδου

Ειδικοί Συνεργάτες Σεμιναρίων και Συνεδρίων (Directors for Seminars and Conferences): Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης και Ιωάννα Μπεγιάζη

Ειδική Συνεργάτης Εκπαιδευτικών Επισκέψεων (Director for Study Visits): Εύα Τσιφτσή

Ειδική Συνεργάτης Προγράμματος STEP (Director for STEP): Γεωργία Γκίνη