Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος

Νικόλαος Γκαρούτσος
Ονομάζομαι Νικόλαος Γκαρούτσος και διανύω το τρίτο έτος ως φοιτητής στην Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.
Ως πρόεδρος της ELSA Komotini για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019, στόχος είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια χρόνια γεμάτη δράσεις που θα φέρουν τους νέους νομικούς πιο κοντά με την επιστήμη τους.
Παράλληλα είναι σημαντικό να επενδύσουμε στην διεθνικότητα, δημιουργώντας ευκαιρίες προκειμένου όλο και περισσότεροι νέοι νομικοί, από όλο το κόσμο, να έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις.
Κλείνοντας, για την ELSA Komotini, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διευρύνουμε τις συνεργασίες μας προκειμένου να ενισχύσουμε το σωματείο μας και να εξασφαλίσουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για τα μέλη μας.

Γενικός Γραμματέας

Θεοδώρα Μπακόλα
Ονομάζομαι Θεοδώρα (Λώρα) Μπακόλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και διανύω το 4ο έτος σπουδών μου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Ως μέλος της ELSA Komotini τα τελευταία δύο χρόνια της φοιτητικής μου ζωής, αλλά κυρίως ως Ειδική Συνεργάτης στον τομέα Εσωτερικής Διαχείρισης κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, είχα τη χαρά να γνωρίσω τη νομική οικογένεια της ELSA εκ των έσω και να υπηρετήσω τους σκοπούς της.
Στόχοι μου ως Γενική Γραμματέας θα είναι η περαιτέρω προαγωγή της Εσωτερικής Διαχείρισης του Σωματείου με την θέση σε λειτουργία όλων των απαραίτητων μέσων για την ταχεία επικοινωνία και ενημέρωση των μελών, καθώς και η αποτελεσματική και παραγωγική συνεργασία με όλους τους άλλους τομείς προς υποβοήθηση του έργου τους.

Ταμίας

Δημήτριος Καραγιάννης

Ονομάζομαι Δημήτριος Καραγιάννης κι έλκω την καταγωγή μου από την πόλη του Βόλου, όπου και μεγάλωσα. Απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου της πόλης μου, το 2015 εισήχθην στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Όντας μέλος του Σωματείου ήδη από πολύ νωρίς, είχα την ευκαιρία, να γνωρίσω από διάφορες θέσεις το εύρος δράσεων του Σωματείου τα τρία χρόνια που σπουδάζω στη Νομική Σχολή. Την περσινή χρονιά, πέραν των ακαδημαϊκών μου υποχρεώσεων ως μέλους της επιτυχημένης ομάδας της Σχολής στο Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης Διεθνούς Δικαίου Telders, διετέλεσα και Ειδικός Συνεργάτης Οικονομικής Διαχείρισης του Τοπικού μας Σωματείου.

Με όλη αυτήν την εμπειρία και με όρεξη για ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, έθεσα υποψηφιότητα κι εξελέγην για τον φετινό χρόνο στη θέση του Ταμία του τοπικού Σωματείου της ELSA Komotini, με σκοπό να διασφαλιστεί τόσο η οικονομική ευρωστία του Σωματείου όσο και η οικονομική κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων δράσεων από αυτές που θα προταθούν από τους αντίστοιχους τομείς.

Αντιπρόεδρος Marketing

Ιωάννα Εξάρχου

Ονομάζομαι Ιωάννα Εξάρχου, είμαι 20 ετών και κατάγομαι από τη Λάρισα. Διανύω το τρίτο έτος των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και αυτό το ακαδημαϊκό έτος θα έχω τη χαρά να διατελέσω ως Αντιπρόεδρος Μarketing της ELSA Komotini.

H επαφή μου με την ELSA Komotini ξεκίνησε στο πρώτο έτος των σπουδών μου,ως μέλος του σωματείου. Από την αρχή μου έκανε εντύπωση το υψηλό επίπεδο των δράσεων που προάγουν την ευρύτερη και ουσιαστική κατάρτιση των νέων νομικών. Αυτό με οδήγησε στο να θέλω να συμμετέχω πιο ενεργά στο σωματείο και έτσι, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, είχα να ευκαιρία να διατελέσω ως ειδική συνεργάτης στον τομέα του Marketing.

Φέτος, από τη θέση της Αντιπροέδρου Marketing πρωταρχικός μου στόχος είναι να δουλέψω με συνέπεια,εργατικότητα και δημιουργικότητα.Δεσμεύομαι να προωθήσω τις δράσεις της ELSA με κάθε πρόσφορο μέσο που θα καταφέρει να αναδείξει το έργο και το χαρακτήρα του σωματείου,διατηρώντας την υψηλή παραγωγικότητα του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους.

Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων

Χρήστος Παλημέρης

Ονομάζομαι Χρήστος Παλημέρης. Είμαι 20 χρονών και κατάγομαι από
την Αθήνα. Φέτος διανύω το τρίτο έτος των ακαδημαϊκών μου σπουδών
στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ενώ είναι μεγάλη
μου τιμή που το τρέχον ακαδημαϊκό έτος θα βρίσκομαι στη θέση του
Αντιπροέδρου Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων.

Η πρώτη μου επαφή με την ELSA υπήρξε ήδη από το πρώτο έτος των
σπουδών μου ως μέλος του Σωματείου ενώ στο δεύτερο έτος διετέλεσα
Ειδικός Συνεργάτης Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων.

Από τη θέση του Αντιπροέδρου στόχος μου είναι με δημιουργικότητα, καινοτομία και αποφασιστικότητα η διοργάνωση και συμμετοχή σε δράσεις, εκδηλώσεις και ακαδημαϊκές επισκέψεις που θα παρέχουν τη δυνατότητα σε φοιτητές νομικής και νέους νομικούς να αποκτήσουν ακαδημαϊκό υπόβαθρο, να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ της θεωρίας και της πράξης στη νομική επιστήμη, να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξοικείωση με την τελευταία και να διαμορφώσουν μία διεθνή νομική προσωπικότητα. Εφόδια που θα τους χρησιμεύσουν και στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να επιτευχθούν χωρίς τη συνδρομή και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που έχω τη χαρά να συνεργάζομαι μαζί τους.

Αντιπρόεδρος Σεμιναρίων και Συνεδρίων

Ναταλία Ταρουδάκη

Ονομάζομαι Ναταλία Ταρουδάκη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης και την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά διανύω το τέταρτο έτος των σπουδών μου στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το συναρπαστικό ταξίδι μου στην ELSA ξεκίνησε στις αρχές του δεύτερου έτους όταν και έγινα μέλος στην ELSA Komotini, ενώ η συμμετοχή μου σε ένα Summer ELSA Law School με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ ενεργότερα με το σωματείο και έτσι τη χρονιά 2017-2018 βρέθηκα να έχω τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη στον τομέα Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων. Όλη αυτή τη χρονιά έμαθα εκ των έσω πως λειτουργούν όλοι οι τομείς της ELSA και έτσι φέτος έχω την τιμή να κατέχω τη θέση της Αντιπροέδρου Σεμιναρίων και Συνεδρίων της ELSA Komotini.

Ο τομέας αυτός με συνεπήρε από την πρώτη στιγμή γιατί εκτός από την επιστημονική κατάρτιση των φοιτητών Νομικής συμβάλλει στην διάδοση της πολιτισμικής διαφορετικότητας μέσω του εξωστρεφούς χαρακτήρα που έχουν τα project του τομέα. Στόχος μου λοιπόν είναι να συνεχίσω την ήδη καλή πορεία του τομέα και να τον εξελίξω ακόμα περισσότερο έχοντας πάντα ως οδηγό το όραμα της ELSA «A just world in which there is respect for human dignity and cultural diversity».

Αντιπρόεδρος STEP

Μιχάλης Σταυρακάκης

Ονομάζομαι Μιχάλης Σταυρακάκης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι 19 χρονών και φοιτώ στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο της Θράκης όπου και σπουδάζω στο τμήμα της Νομική. Βρίσκομαι στο 2ο έτος των σπουδών μου και η πρώτη μου επαφή με το σωματείο της ELSA Komotini ήταν από τους πρώτους μήνες της φοιτητικής μου ζωής μέσω διαφόρων ημερίδων.

Η εμπειρία όμως που με οδήγησε αποφασιστικά να ασχοληθώ ενεργά με το σωματείο ήταν η συμμετοχή μου στο 43ο NCM. Εκεί μπόρεσα να καταλάβω τις αξίες και την προσφορά της ELSA στην νομική φοιτητική κοινότητα, πράγμα που γέννησε μια θέληση για προσφορά σε όλο αυτό μέσα μου. Όντας αντιπρόεδρος του STEP θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνατότητες να εξελίξω και να επεκτείνω το πρόγραμμα με την προοπτική να φτάσει το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων του ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε φοιτητές να βιώσουν εκτός από νομικά συστήματα και την κουλτούρα του εξωτερικού καθώς και την αξέχαστη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει το πρόγραμμα του STEP.

Ειδικοί Συνεργάτες