Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος

Σοφία Γκώνια

Ονομάζομαι Σοφία Γκώνια. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά διανύοντας το 4ο έτος των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης έχω τη χαρά και την τιμή να διατελέσω Πρόεδρος της ELSA Komotini. Η πρώτη μου επαφή με το σωματείο έγινε μεσώ ενός καλέσματος για οργανωτική επιτροπή για το 4ο Winter ELSA Law School στην Κομοτηνή. Η έντονη αυτή εμπειρία συμμετοχής στην οργάνωση ενός τόσο μεγάλου Project συνέτεινε στη συνειδητοποίηση μου πως η ELSA δεν είναι απλά ένα σωματείο, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός που χαρακτηρίζεται με μοναδικότητα από τα μέλη της. Ένα λειτουργικό σύστημα που καθίσταται αρωγός τόσο της διαδικασίας της νομικής διάπλασης των φοιτητών και των νεών νομικών, όσο και της προσωπικής ολοκλήρωσης τους. Το δίκτυο της ELSA έχει τη μοναδική ικανότητα να σε εντάσσει σε έναν ευρύτερο κύκλο δραστηριοτήτων, οι οποίες εξασφαλίζουν για το κάθε μέλος της νέες προοπτικές εξέλιξης και αυτοβελτίωσης. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, τρία χρονιά αργότερα, έχοντας προσφέρει ως μέλος οργανωτικών επιτροπών και ως Ειδική Συνεργάτιδα Εξωτερικών Σχέσεων, αναλαμβάνοντας τη θέση του Προέδρου φέρω την ευθύνη να αναπτύξω ακόμα περισσότερο το μέχρι τώρα έργο της ELSA Komotini, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη λειτουργία και δυναμική παρουσία του Δικτύου μέσω της ποιοτικής βελτίωσης των δράσεων μας και της επέκτασης των υφιστάμενων συνεργασιών μας. Βασικοί στόχοι δηλαδή, που θα επιτευχθούν με τη στενή συνεργασία εμού και των 6 ξεχωριστών Αντιπροέδρων που φέτος αναλάβαμε όλοι μαζί να προσφέρουμε ενεργά στο Σωματείο μας. Άλλωστε, οφείλουμε να ανταποδώσουμε στην ELSA όλα τα εφόδια που μας χάρισε, μέσω της πρακτικής εφαρμογής τους.

Γενική Γραμματέας

Ευαγγελία Νάτσου

Ονομάζομαι Νάτσου Ευαγγελία και κατάγομαι από την πόλη της Πρέβεζας. Φέτος, διανύοντας το τέταρτο έτος των σπουδών μου στο τμήμα της Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου της Θράκης, έχω την τιμή και την αμέριστη χαρά να διατελώ Γενική Γραμματέας της ELSA Komotini.

Το γεμάτο εμπειρίες και ανθρώπους ταξίδι μου στην ELSA ξεκίνησε στο δεύτερο έτος των σπουδών μου όταν, μέσα από μια ακαδημαϊκή επίσκεψη στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών στη Θεσσαλονίκη, συνειδητοποίησα πως έλειπε ένας ακόμη παράγοντας στην εξίσωση της φοιτητικής μου ζωής τον οποίο και βρήκα μέσα στο σωματείο της ELSA. Η ELSA, λοιπόν, με βοήθησε να διοχετεύσω την περίσσια ενέργεια μου σε πράγματα που με ενέπνεαν, που με έκαναν να νιώθω πως προσφέρω αλλά και μου προσφέρουν παράλληλα, κυρίως σε επίπεδο εμπειριών, γνώσεων, αλλά και διαπροσωπικών σχέσεων. Όλα αυτά συνέδραμαν καταλυτικά στο να υποβάλλω αίτηση και τελικά να επιλεγώ ως Ειδική Συνεργάτιδα στον τομέα της Εσωτερικής Διαχείρισης της ELSA Komotini για τη θητεία 2019-2020, αλλά και στη φετινή μου εκλογή ως Γενική Γραμματέας.

Κύριος πυλώνας της δράσης μου, μέσα από τη θέση την οποία έχω αναλάβει, θα είναι να διατηρήσω την εύρυθμη λειτουργία του σωματείου και την εσωτερική του οργάνωση, ενώ παράλληλα θα επιδιώξω να φέρω τα απλά μέλη της ELSA Komotini όσο πιο κοντά στον πυρήνα αυτής, συμβάλλοντας στην καλλιέργεια υγιών σχέσεων μεταξύ αυτών, των μελών του ΔΣ, των ειδικών συνεργατών αλλά και των μελών της κοινότητας των Alumni. Παράλληλα, η διεύρυνση και προώθηση του σωματείου εν γένει καθώς και των δράσεων που αυτό έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας, θα αποτελέσουν ζητήματα υψίστης σημασίας για μένα.

Ταμίας

Θεόδωρος Φαλελάκης

Ονομάζομαι Θεόδωρος Φαλελάκης. Είμαι 20 ετών και κατάγομαι από την Παλαιόχωρα, μια μικρή πόλη των Χανίων, ενώ την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά διανύω το τρίτο έτος των σπουδών μου στην Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης.

Η επαφή μου με την ELSA ξεκίνησε ήδη από το πρώτο έτος σπουδών μου ως Μέλος του Σωματείου. Στην διάρκεια του δεύτερου έτους, είχα την χαρά να διατελέσω Ειδικός Συνεργάτης Οικονομικής Διαχείρισης της ELSA Komotini. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι κατάφερα να γνωρίσω μια νέα “οικογένεια”, να κάνω φιλίες και να οραματιστώ «για έναν δίκαιο κόσμο στον οποίο υπάρχει σεβασμός για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την πολιτιστική πολυμορφία».

Ο προγραμματισμός και η οργάνωση αποτελούν “τα κλειδιά” για μια επιτυχή οικονομική διαχείριση με βασικό στόχο να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο των δράσεων, και να επιτευχθεί μια ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για το Σωματείο. Η εξέλιξη της Elsa Komotini φαντάζει πλέον μονόδρομος.

Αντιπρόεδρος Marketing

Όλγα Καμπουράκη

Ονομάζομαι Όλγα Καμπουράκη, γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και φέτος , διανύοντας το τέταρτο και τελευταίο έτος των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, θα διατελέσω Αντιπρόεδρος Marketing στην ELSA Komotini.

Η πρώτη μου επαφή με την ELSA ξεκίνησε στο δεύτερο έτος, ως μέλος, με σκοπό να ενημερώνομαι για τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα στη σχολή μου και μετέπειτα ως Ειδικός Συνεργάτης στον τομέα του Marketing.Τότε απέκτησα μια σαφέστερη εικόνα σχετικά με τη λειτουργία του Ευρωπαϊκού Σωματείου και εξεπλάγην από την εξαιρετικά δυναμική και συντονισμένη προσπάθεια ανταλλαγής νομικών και κοινωνικών γνώσεων. Τα άτομα που γνώρισα, οι εμπειρίες που απέκτησα και τα πράγματα που έμαθα με προέτρεψαν να συνεχίσω την πορεία μου στο Σωματείο, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου αυτή τη φορά, στον ξεχωριστό τομέα του Marketing.

Πρωταρχική επιδίωξη μου είναι πλέον να συμβάλλω με τον δικό μου τρόπο στην περαιτέρω επέκταση της ELSA Komotini και την προώθηση του οράματος της, κάνοντας χρήση όσων έμαθα την προηγούμενη χρονιά και προσεγγίζοντας κάθε πρόκληση με ζήλο και δημιουργικότητα, από κοινού με τα υπόλοιπα 6 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων

Μυρσίνη Καραγιάννη

Ονομάζομαι Μυρσίνη Καραγιάννη, διανύω το 3ο έτος των σπουδών μου και την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά έχω την τιμή να είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ELSA Komotini ως Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων.

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες φοίτησής μου στη σχολή, πληροφορήθηκα για το Σωματείο και συμμετείχα σε πολλές δράσεις του. Όσα έμαθα για την ELSA, το όραμα των ατόμων της από μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο, οι κοινοί στόχοι και η μεταξύ τους συνεργασία ήταν αυτά που με ώθησαν τον επόμενο χρόνο να κάνω αίτηση για τη θέση της Ειδικής Συνεργάτιδάς του τομέα Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων όπου κι έγινα δεκτή.

Το ταξίδι είχε μόλις αρχίσει! Με εφόδιά μου τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησα καθώς και τον ενθουσιασμό και την αγάπη μου για το Σωματείο βρίσκομαι πλέον με μεγάλη μου χαρά στη θέση αυτή. Οι στόχοι μου για αυτή τη χρονιά περιλαμβάνουν τη διοργάνωση ποιοτικών δράσεων, την πιο ενεργητική συνεργασία με τα άλλα τοπικά Σωματεία εντός και εκτός Ελλάδας καθώς και την προώθηση του οράματος και του έργου της ELSA εν γένει. Με μεγάλη χαρά, ενθουσιασμό αλλά και επαγγελματισμό θα εργαστώ και θα συνεργαστώ με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ELSA Komotini για την εκπλήρωση του σκοπού μας!

Αντιπρόεδρος Σεμιναρίων και Συνεδρίων

Ξανθή Αγοράκη

Ονομάζομαι Αγοράκη Ξανθή, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη και την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά διανύω το τρίτο έτος φοίτησής μου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Την ίδια ακαδημαϊκή χρονιά, έχω την τιμή να αναλάβω τα καθήκοντα της Αντιπροέδρου Σεμιναρίων και Συνεδρίων της ELSA Komotini.

Το ταξίδι μου στην ELSA ξεκίνησε ως μια προσπάθεια ενεργότερης συμμετοχής στη σχολή μου, με στόχο τη διεύρυνση του κύκλου, αλλά και των ακαδημαϊκών μου γνώσεων. Σύντομα διαπίστωσα πως η ELSA προσφέρει πολλά περισσότερα, ενώ η συμμετοχή μου στις δράσεις της και η ευκαιρία να εργαστώ στα πλαίσιά της ως Ειδική Συνεργάτιδα Εσωτερικής Διαχείρισης, κατά την προηγούμενη χρονιά, με προίκισαν με γνώσεις, εμπειρίες και ακόμη περισσότερη όρεξη για δουλειά.

Η όρεξη για δουλειά και προσφορά θα αποτελέσουν οδηγό μου κατά τη φετινή χρονιά στη διαμόρφωση των δράσεων του Τομέα Σεμιναρίων και Συνεδρίων. Στόχος μου είναι η συνέχιση διοργάνωσης δράσεων υψηλής ποιότητας και ενδιαφέροντος, ενώ βασική μου προτεραιότητα είναι η βελτίωση τόσο προσωπική, όσο και συλλογική μέσω της συνεργασίας, της ανταλλαγής γνώσεων και της ανάληψης πρωτοβουλιών.

Αντιπρόεδρος STEP

Αγγελική Τζιράνη

Ονομάζομαι Τζιράνη Αγγελική, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και ετοιμάζομαι να εισέλθω στο 3ο έτος των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης.

Η πρώτη μου επαφή με την ELSA ξεκίνησε ήδη στο πρώτο έτος, όταν είχα την τιμή να γίνω μέλος του Σωματείου μας και να συμμετέχω στις διάφορες δράσεις του. Στο δεύτερο πλέον έτος, η έντονη επιθυμία μου να ενασχοληθώ πιο ενεργά με τις δράσεις αυτές, με ώθησε να κάνω αίτηση για την θέση της Ειδικής Συνεργάτιδος στον Τομέα του STEP (Πρόγραμμα Άσκησης και Ανταλλαγής Φοιτητών) όπου με μεγάλη μου χαρά έγινα δεκτή.

Την φετινή χρονιά, λοιπόν, έχω την ευκαιρία να ενασχοληθώ και πάλι με το ιδιαίτερο αυτό Πρόγραμμα , απο την επίτιμη θέση της Αντιπροέδρου αυτή τη φορά!

Έχοντας, έτσι, αποκομίσει τις δύο προηγούμενες χρονιές τα απαραίτητα εφόδια και τις ποικίλες γνώσεις από τους ανθρώπους που γνώρισα μέσα από την ELSA, ο στόχος μου αυτή τη χρονιά είναι βαθύτερος. Ο στόχος αυτός συνίσταται στο να ενισχύσω και με δικές μου ιδέες το σπουδαίο έργο που έχει επιτευχθεί, καθώς επίσης και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα 6 μέλη του Σωματείου μας, τα άλλα δύο τοπικά σωματεία και την ELSA Greece, να καινοτομήσουμε και να επιτύχουμε την επέκταση του STEP τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Διαθέτω μεγάλες βλέψεις για τον Τομέα μου και διακατέχομαι από εργατικότητα, επιμονή και αγάπη γι’ αυτό που κάνω, χαρακτηριστικά που θα συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή των στόχων μου και την επιτέλεση των καθηκόντων μου απέναντι σε όλα τα μέλη της ELSA Komotini.

Ειδικοί Συνεργάτες

Ειδικοί Συνεργάτες Εξωτερικών Σχέσεων: Κανιμάς Γεώργιος, Κερκουλάς Στέφανος, Καραμήτρος Νικόλαος , Αθηνά Πεφάνη, Ψαρίδου Κωνσταντίνα

Ειδικοί Συνεργάτες Εσωτερικής Διαχείρισης: Βασίλειος Καΐτσας, Βαλέρια Τριανταφύλλου, Μήτση Κατερίνα, Τελκή Αγγελική

Ειδικοί Συνεργάτες Οικονομικής Διαχείρισης: Παπαδομανωλάκη Υακίνθη, Κουφιδάκη Μαρία, Ηλίας Τσακαγιάννης

Ειδικοί Συνεργάτες στον τομέα του Μάρκετινγκ: Βαρβάρα Μαρκουλή, Νικόλαος Παπαδογούλας, Μαγδαληνή Παπά, Λάμπρος Γεώργιος Νούσιας

Ειδικοί Συνεργάτες Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων Κατερίνα Δανδαρή, Άννα Γκρίγκα, Ευάγγελος Διαμαντάρας

Τοπική Συντονίστρια Ακαδημαϊκών Διαγωνισμών: Μαγδαληνή Τσαλίκη

Ειδικοί Συνεργάτες Σεμιναρίων και Συνεδρίων: Αναστασία Παυλίδου, Μαρία Νικολαράκου, Βασιλική Χαρίση, Σωτηρία Μητριάδου, Κουτσογιαννάκη Ευαγγελία

Ειδικοί Συνεργάτες Προγράμματος Ανταλλαγής Ασκουμένων Φοιτητών: Δήμητρα Ζωή Μεϊδάνη, Αναστασία Σαββίδου, Σωτήριος Καραγιάννης