ELSA Greece Alumni

 

Η ELSA Greece Alumni αποτελεί την επίσημη ένωση αποφοίτων του δικτύου της ELSA Greece. Σε συνεργασία με το διεθνές δίκτυο αποφοίτων της ELSA Alumni η ELSA Greece Alumni συστήνεται με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας και συμβουλευτικής προς την ELSA Greece.

 

Μέσα από τη λειτουργία της η ELSA Greece Alumni φιλοδοξεί να αποτελέσει αρωγό στην προσπάθεια της ELSA Greece και να θέσει ως στόχο την καταγραφή των αποφοίτων του εθνικού δικτύου με σκοπό τη διευκόλυνση της προσέγγισης των Alumni από την ELSA Greece, την αξιοποίηση των επαφών και των υπηρεσιών που μπορούν να παρέχουν οι απόφοιτοι στην ELSA Greece και τη μελλοντική οικονομική υποστήριξη της εθνικής ομοσπονδίας. Περαιτέρω, μέσω του Συμβουλίου του ΕΔΕΔ η ELSA Greece Alumni είναι σταθερός συνοδοιπόρος υποστήριξης του μεγαλύτερου ακαδημαϊκού εγχειρήματος της ELSA Greece, του Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης.

 

→ Ήσουν μέλος της ELSA ή συμμετείχες σε κάποια δράση; Γίνε μέρος της εξερεύνησης του νομικού φοιτητικού παρελθόντος και της διαμόρφωσης μελλοντικών δράσεων.

 

Ακολουθήστε μας στα social media του οργανισμού:

Facebook: fb.me/elsagreecealumni

LinkedInELSA Greece Alumni – Lawyers’ Society

Επικοινωνία: alumni@gr.elsa.org