Γνώρισε την Οργανωτική Ομάδα του 8ου ΕΔΕΔ!

vp.marketing ELSA Athens, ELSA Greece, ELSA Komotini, ELSA Thessaloniki, Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 7ου Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης και την επίσημη ανάληψη καθηκόντων του ΔΣ της ELSA Greece για τη θητεία 2021/22, η σκυτάλη περνάει από τον Αλέξανδρο Αβράμη στην φετινή Αντιπρόεδρο Εικονικών Δικών, Ελπινίκη Γαβουνέλη.
Η Ελπινίκη μοιράζεται μαζί μας μερικά λόγια για τον 8ο ΕΔΕΔ:
«Ο τομέας των Εικονικών Δικών είναι ένας τομέας που στηρίζει ακριβώς έναν από τους σπουδαιότερους στόχους της ELSA· φέρνει τους φοιτητές πιο κοντά στην νομική επιστήμη και συνδέει με εντυπωσιακό τρόπο τη θεωρία με την πράξη. Δίνει την ευκαιρία στον ανερχόμενο νομικό να δοκιμάσει τις γνώσεις και τις δυνατότητές του όχι μόνο πάνω στη νομική έρευνα και συγγραφή, αλλά και να εξασκηθεί στον προφορικό λόγο, ενώπιον ακροατηρίου αποτελούμενου από κορυφαίες προσωπικότητες της νομικής κοινότητας της χώρας. Από τη θέση της Αντιπροέδρου Εικονικών Δικών, θέση που προβλέπεται για πρώτη φορά στο ελληνικό δίκτυο, ευελπιστώ να αναβαθμίσω ακόμα περισσότερο τον Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης, αλλά και να συμβάλλω στην προώθηση των Διεθνών Διαγωνισμών Εικονικής Δίκης: Helga Pedersen Moot Court Competition (πρώην European Human Rights Moot Court Competition) και John H. Jackson Moot Court Competition».
Γνώρισε τους/-ις Ειδικούς/-ες Συνεργάτες/-ιδες του 8ου Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης της ELSA Greece!
• Νίκος Ρέντζος – Ειδικός Συνεργάτης Διοικητικής Δικαιοδοσίας
«Ονομάζομαι Νίκος Ρέντζος, είμαι 22 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και διανύω το πέμπτο έτος των προπτυχιακών σπουδών μου στη Νομική Σχολή Αθηνών. Την φετινή χρονιά έχω την τιμή να διατελώ Ειδικός Συνεργάτης της ELSA Greece για τη διοργάνωση της Διοικητικής Δικαιοδοσίας του 8ου Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης (ΕΔΕΔ)».
• Γιούλη Μπρέλλα – Ειδική Συνεργάτιδα Πολιτικής Δικαιοδοσίας
«Ονομάζομαι Γιούλη Μπρέλλα, είμαι 24 ετών, είμαι Δικηγόρος Αθηνών και παράλληλα ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου με ειδίκευση στην Πολιτική Δικονομία στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχοντας γνωρίσει το διαγωνισμό ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια, είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να είμαι η Ειδική Συνεργάτιδα Πολιτικής Δικαιοδοσίας στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης (ΕΔΕΔ)».
• Κωσταντίνος Αποστολός & Ίρις Σταυρίδη – Ειδικοί Συνεργάτες Ποινικής Δικαιοδοσίας
«Ο Κωνσταντίνος Αποστολός είναι 22 ετών και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ. Την φετινή χρονιά έχει την τιμή να διατελεί Ειδικός Συνεργάτης της ELSA Greece για τη διοργάνωση της Ποινικής Δικαιοδοσίας του 8ου Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης (ΕΔΕΔ). Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το Ποινικό Δίκαιο.
Ονομάζομαι Ιρις Μαρία Σταυρίδη, είμαι 21 ετών και τεταρτοετής φοιτήτρια στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχω την χαρά και την τιμή για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 να βρίσκομαι στην ELSA Greece ως Ειδική Συνεργάτιδα στον τομέα των Εικονικών Δικών για την διοργάνωση της Ποινικής Δικαιοδοσίας του 8ου Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης (ΕΔΕΔ)».
• Στέλλα Φανουράκη & Βαγγέλης Αβδούλας – Ειδικοί Συνεργάτες Οργανωτικών Ζητημάτων
«Ονομάζομαι Στέλλα Φανουράκη, είμαι 20 ετών και την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά φοιτώ στο τρίτο έτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Κύριο μέλημά μου από τη θέση της Ειδικής Συνεργάτιδος της ELSA Greece συνιστά η εύρυθμη διεκπεραίωση των διαδικασιών του 8ου ΕΔΕΔ. Συγχρόνως, προσωπικό μου στοίχημα καθίσταται η προώθηση του διαγωνισμού στην ακαδημαϊκή νομική κοινότητα.
Ονομάζομαι Βαγγέλης Αβδούλας, είμαι 21 ετών και την τρέχουσα χρονιά διανύω το τέταρτο έτος των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στόχος μου από τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη για τον ΕΔΕΔ είναι η διοργάνωση μιας υψηλού επιπέδου και ουσιαστικά αναβαθμισμένης διαδικασίας προσομοίωσης καθώς και η περαιτέρω διάδοση του διαγωνισμού στην ελληνική νομική κοινότητα».