Η Elsa Komotini διοργανώνει ακαδημαϊκή επίσκεψη στην Εθνική Σχολή Δικαστών

agiast ELSA Komotini, Ακαδημαϊκές Δραστηριότητες

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ELSA Komotini,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών, το τμήμα Κομοτηνής ( ELSA Komotini), διοργανώνει την δεύτερη Ακαδημαϊκή Επίσκεψη για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 στην Εθνική Σχολή Δικαστών. Η επίσκεψη θα επικεντρωθεί στην πλήρη ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος σπουδών, καθώς και σε εκτενέστερη συζήτηση με τους διδάσκοντες και τους διδασκόμενους της Σχολής. Ακόμη, η βαρύτητα του δικαστικού κλάδου, οι θετικές κριτικές και η προσέλευση των φοιτητών σε επίσκεψη που είχε διοργανωθεί σε προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, μας ώθησε στην επανάληψη της δράσης αυτής.

Η εν λόγω επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στη Θεσσαλονίκη.Η μεταφορά θα γίνει με λεωφορείο της ELSA Komotini και το αντίτιμο συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ και καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μόλις άνοιξαν. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων που δέχεται η Σχολή Δικαστών, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει βάσει βιογραφικού σημειώματος και θα δοθεί προτεραιότητα στα οικονομικώς ενήμερα μέλη της ELSA Komotini.

Υποβάλλετε την αίτησή σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής :https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdPwuKL9Y3Txf8ufB…/viewform

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 20 Απριλίου 2018 και ώρα 23.59

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: academicactivities.komotini@gr.elsa.org.
Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ELSA Komotini,

Αλικη, Νίκος, Κατερίνα, Δανάη, Στέλιος, Κατερίνα, Χρύσα