Ομάδα Φοιτητών που εκπροσωπούν τη Νομική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. προκρίνεται στον Παγκόσμιο Τελικό Γύρο του Elsa Moot Court Competition on World Trade Organization Law

agiast ELSA Athens, Ακαδημαϊκές Δραστηριότητες

Η ELSA Athens θα ήθελε με τη σειρά της να συγχαρεί την ομάδα φοιτητών που εκπροσώπησε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στον Ευρωπαϊκό Γύρο του ELSA Moot Court Competition on World Trade Organization Law (EMC2) για την πρόκρισή της στον Παγκόσμιο Τελικό Γύρο του εν λόγω διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2018 στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στη Γενεύη, όπου αναμετρώνται κάθε χρόνο οι 20 καλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Η ομάδα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών αποτελείται από τις φοιτήτριες Αμαλία Γιαννακοπούλου, Αντωνία Μαθιουδάκη και Κωνσταντίνα Χαλαντζούκα και προετοιμάστηκε από τον λέκτορα κ. Αναστάσιο Γουργουρίνη και το φοιτητή-προπονητή (student coach) Μάριο Τόκα, μέλος της ομάδας που εκπροσώπησε με εξαιρετική επιτυχία τη Σχολή μας στην 14η έκδοση του διαγωνισμού EMC2.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη γενναιόδωρη χορηγία τους στις δικηγορικές εταιρείες Δρυλλεράκης & Συνεργάτες και Κυριακίδης Γεωργόπουλος, οι οποίες κάλυψαν, για ακόμα μία χρονιά, το σύνολο των εξόδων μετάβασης και διαμονής των φοιτητών στον Ευρωπαϊκό Γύρο του φετινού διαγωνισμού EMC2.

Geneva, here they come!

#ELSAWTO #EMCC