Διαδικτυακό Συνέδριο Ναυτικού Δικαίου – 23-24/7

vp.marketing ELSA Greece, Νέα, Σεμινάρια & Συνέδρια

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή στο Διαδικτυακό Συνέδριο Ναυτικού Δικαίου μας, το οποίο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιουλίου μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα του νομικού συνεδρίου εστίασε στην ενημέρωση και την εξοικείωση των συμμετεχόντων με επίκαιρα και καίρια ζητήματα του Ναυτικού Δικαίου. Σκιαγραφώντας την ανάπτυξη του εν λόγω κλάδου δικαίου τα τελευταία χρόνια, τις σύγχρονες εξελίξεις και μεταρρυθμίσεις, αλλά και εμβαθύνοντας σε επιμέρους ναυτιλιακά θέματα, το Συνέδριο είχε ως στόχο να προσφέρει εφόδια και ακαδημαϊκά ερεθίσματα με υψηλή αξία για την επιστημονική καλλιέργεια και την σύγχρονη δικηγορία στο συγκεκριμένο πεδίο δικαίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ομιλητές και όλες τις ομιλήτριες για τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, καθώς και όλους τους υποστηρικτές του εγχειρήματός μας.
Το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και είχε ως Χυσό Χορηγό τη διεθνή δικηγορική εταιρεία Watson Farley & Williams, υποστηρικτές το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το CommonLawgic, το Hellenic Management Centre /Institute of Chartered Shipbrokers Hellenic Management Centre, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και τη HELMEPA – Hellenic Marine Environment Protection Association. Η δημοσιογραφική κάλυψη του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε από το Off Line Post.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.offlinepost.gr/…/diadiktuako-synedrio…/

Σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα σας αποσταλούν με email οι βεβαιώσεις παρακολούθησης και οι παρουσιάσεις των εισηγήσεων.