Διαδικτυακό Συνέδριο Ναυτικού Δικαίου – 23-24/7

vp.marketing ELSA Greece, Νέα, Σεμινάρια & Συνέδρια

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ελληνικού δικτύου της ELSA,

H ELSA Greece βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διοργάνωση Διαδικτυακού Συνεδρίου (Online Conference) με θέμα το Ναυτικό Δίκαιο. Το Συνέδριο, ενόψει των περιορισμών για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, θα λάβει χώρα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom την Παρασκευή 23 Ιουλίου και το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021.

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα του νομικού συνεδρίου εστιάζει στην ενημέρωση και την εξοικείωση των συμμετεχόντων με επίκαιρα και καίρια ζητήματα του Ναυτικού Δικαίου. Σκιαγραφώντας την ανάπτυξη του εν λόγω κλάδου δικαίου τα τελευταία χρόνια, τις σύγχρονες εξελίξεις και μεταρρυθμίσεις, αλλά και εμβαθύνοντας σε επιμέρους ναυτιλιακά θέματα, το Συνέδριο έχει ως στόχο να προσφέρει εφόδια και ακαδημαϊκά ερεθίσματα με υψηλή αξία για την επιστημονική καλλιέργεια και την σύγχρονη δικηγορία στο συγκεκριμένο πεδίο δικαίου.

Μείνετε συντονισμένοι/-ες για το άνοιγμα των αιτήσεων εγγραφής, το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τις θεματικές των εισηγήσεων τους στο event του Συνεδρίου: https://www.facebook.com/events/802914237085345?ref=newsfeed

Θα σταλούν ηλεκτρονικές βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους/-ες τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες