Επίσκεψη στο Χρηματιστήριο Αθηνών

agiast ELSA Athens, Σεμινάρια & Συνέδρια

Σας ανακοινώνουμε ότι η ELSA Athens διοργανώνει ακαδημαϊκή επίσκεψη την Πέμπτη, 29 Μαρτίου, 2018 και ώρα 10:00 στο Χρηματιστήριο Αθηνών (Λεωφόρος Αθηνών 110).

Πρόκειται για μια εκπαιδευτική παρουσίαση από την κα Νατάσα Στάμου, Δικηγόρο, LLM και Επικεφαλής της Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενώ θα ακολουθήσει και συζήτηση για τον χρηματιστηριακό τομέα εν γένει και την σύνδεση των νομικών σπουδών με τον οικονομικό κλάδο. Η συνολική διάρκεια της επίσκεψης θα είναι περίπου δυο ώρες, ενώ για την είσοδό σας στον χώρο του Χρηματιστηρίου απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα που βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/…/1LdzOQkNSb1Q522MJs8NVLBK_iWN…/edit

Η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής λήγει την Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 και ώρα 23:59.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των ατόμων που μπορεί να επιτρέπεται να υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του το Χρηματιστήριο Αθηνών (20 άτομα) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας ανάμεσα στα ταμειακώς ενήμερα μέλη του σωματείου.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: seminarsconferences.athens@gr.elsa.org

ELSA Athens – fully yours!

Κατερίνα, Έφη, Δημήτρης, Μάρα, Αθηνά, Μαρκέλλα και Ζωή
Διοικητικό Συμβούλιο ELSA Athens 2017/2018

#AcademicVisit #SEM #Stock_Exchange_Market