10 μέλη μας στην ELSA International Team 2020/2021

vp.marketing ELSA Athens, ELSA Greece, ELSA Komotini, ELSA Thessaloniki, Uncategorized, Νέα

Η ELSA Greece έχει την τεράστια τιμή και χαρά να ανακοινώνει ότι 10 μέλη της επιλέχθηκαν να στελεχώσουν την ELSA International Team για την ακαδημαϊκή χρονιά 2020/2021.
Πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική αρχή στα καθήκοντά τους!

Μετά λοιπόν από τη διαδικασία αιτήσεων κατόπιν δύο καλεσμάτων για την #EIT, οι παρακάτω θέσεις καλύφθηκαν από μέλη μας (πολλά εκ των οποίων είναι και νυν ή πρώην μέλη των Διοικητικών μας Συμβουλίων):

Cross-Functional Teams

Educational Initiatives
Ζωη Παπακυριτση
Assistant for Human Rights

External Relations
Eliza Touli
Vasilis Vouras
Assistants for Exrernal Relations

Publications

Αγγελική Στεφανίδου

Proofreader

Μαρία Αγγελοπούλου
Assistant for SRP (STEP Research Project)

Internal Management
Sofia Sdrali
Assistant for Officer Development

Seminars and Conferences

Ιωάννα Δανάη Καρακούση
Παύλος Βαενάς
ELSA Delegations

Pavlos Klagkos
Director for ELSA Law Schools

Victoria Konstantinidou
Assistant for Summer ELSA Law Schools

Ας δούμε τι έχουν να πουν για την επιλογή τους αυτή:

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που επιλέχθηκα να συντονίσω την πανευρωπαϊκή νομική έρευνα που διεξάγεται στα πλαίσια του STEP Research Project (SRP). Εύχομαι ότι με τη συνδρομή μου το SRP όχι μόνο θα καλύψει όσα κενά υπάρχουν στο STEP σχετικά με τα εργασιακά ζητήματα, αλλά και θα αποτελέσει μια χρήσιμη και ολοκληρωμένη νομική έρευνα σε διεθνές επίπεδο.”

Μαρία Αγγελοπούλου

“Πιστεύοντας  στη δύναμη που έχουν οι ομάδες και συνειδητοποιώντας την ουσιαστική συμβολή τους στη δημιουργία ενός φιλικού και ανοιχτού περιβάλλοντος,  φέτος θα στοχεύσουμε στην εξέλιξη, τη γνωριμία και αλληλεπίδραση όσο το δυνατόν περισσότερων μελών και στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων στο πλαίσιο της ELSA, αλλά και εκτός αυτού”.

Καλυψώ-Σοφία Σδράλη

“Είναι πραγματικά σπάνιο να δουλεύεις με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες με εσένα, όπως συμβαίνει με την ELSA International της οποίας είναι χαρά μου πλέον να αποτελώ ακόμη πιο ενεργό μέλος μέσα από έναν ρόλο που μου επιτρέπει να προσφέρω ουσιαστικά. Ο τομέας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πάντα είχε μία ιδιαίτερη θέση μέσα μου και η προάσπισή τους αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα. Η θέση λοιπόν του Assistant for Human Rights είναι ένα στοίχημα και για την προσωπική μου εξέλιξη.”

Ζωή Παπακυρίτση

“Είναι μεγάλη μου χαρά να αποτελέσω μέλος της ELSA International Team για το φετινό ακαδημαϊκό έτος στην θέση του Director for ELSA Law Schools, πόσο μάλλον σε ένα από τα αγαπημένα μου projects του τομέα Σεμιναρίων και Συνεδρίων.”

Παύλος Κλάγκος

” Η επιλογή μου ως assistant για το αγαπημένο μου project της ELSA, τα Summer ELSA Law Schools,  δεν θα μπορούσε παρά να με ενθουσιάζει. Από τη θέση αυτή, δύναμαι να βοηθήσω ουσιαστικά εθνικούς και τοπικούς αντιπροέδρους του τομέα κατά την δύσκολη προετοιμασία των SELS τους αλλά και να είμαι δίπλα τους, καθοδηγώντας τους αναφορικά με το απαιτητικό αυτό project, σε όλο το ταξίδι της θητείας τους. Αποτελώντας τον δίαυλο μεταξύ των οργανωτικών επιτροπών και της ELSA και με γνώμονα πάντα την εξασφάλιση των ποιοτικών απαιτήσεων του τομέα, ανυπομονώ και για την ουσιαστική, πλέον, έναρξη της θητείας μου.”

Βικτωρία Κωνσταντινίδου

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον κομμάτι της ομάδας της ELSA International και έχω τη δυνατότητα να συνεισφέρω σε ένα από τα μεγαλύτερα projects του τομέα Σεμιναρίων και Συνεδρίων. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να καταστήσω τα ELSA Delegations πιο προσιτά στο φοιτητικό κοινό και στον επαγγελματικό νομικό κόσμο σε μια περίοδο όπου η διεξαγωγή διεθνών events είναι – αν όχι ακατόρθωτη – ιδιαίτερα δύσκολη. Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, είμαι βέβαιος πως μπορούμε να φέρουμε νέες και νέους κοντά στο κόσμο της διπλωματίας, σταθμίζοντας τους κινδύνους και αξιοποιώντας όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας.”

Παύλος Βαενάς

“Κατόπιν ετών εμπειρίας στο δίκτυο της ELSA Greece, αποφάσισα τη φετινή χρονιά να εργαστώ για τον Οργανισμό σε διεθνές επίπεδο στον Τομέα των Εξωτερικών Σχέσεων. Η χρόνια τριβή και, φυσικά, η αγάπη μου για την ELSA και για τους αξιόλογους ανθρώπους που την απαρτίζουν με ώθησε στην επιλογή μου να προσφέρω για άλλη μία φορά με όρεξη και δημιουργικότητα.”

Βασίλειος Βούρας

«Από την αρχή κιόλας των σπουδών μου, η ELSA αποτέλεσε ένα αναπόσπαστο κομμάτι των φοιτητικών μου χρόνων. Μετά την εμπειρία μου ως Director for Marketing στην ELSA Thessaloniki, ανυπομονώ να γνωρίσω σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος τον οργανισμό, συμβάλλοντας στην περαιτέρω διεύρυνση των εξωτερικών του σχέσεων και συνεργασιών, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της ELSA International.»

Ελίζα Τουλή

“Είναι τιμή μου να συμπεριλαμβάνομαι φέτος στο International Team της ELSA. Ευχαριστώ πολύ την ELSA για αυτή την ευκαιρία και ελπίζω σε μια όμορφη και δημιουργική συνεργασία για τη συνέχεια.”

Ιωάννα Δανάη Καρακούση

“Η σκέψη για δεύτερη συνεργασία με την ELSA προέκυψε σχεδόν αβίαστα, δεδομένης της περσινής μου εμπειρίας, η οποία μου άφησε πραγματικά τις θετικότερες εντυπώσεις. Το Proofreading Team λειτούργησε απόλυτα αρμονικά και είμαι παραπάνω από ευτυχής που θα αποτελέσω μέρος του για ακόμη μια χρονιά.”

Αγγελική Στεφανίδου

#internationality